• 06-48136745
  • info@aandelauwers.nl
  • Gerkesklooster

Over mij

Maaike bij het Bord Onthulling Theetuin Aan de Lauwers

Kom genieten van de huiselijke en onbevangen sfeer op onze locatie, aan het water van de Lauwers.

Mijn naam is Maaike Veenstra, wonend in Gerkesklooster op onze landelijk gelegen woning aan het water van de Lauwers. Al jaren is mijn passie koken, van taarten bakken tot het maken van (hartige) hapjes of een compleet (koud / warm) buffet met voor- en nagerecht.

Wat begon als hobby is inmiddels uitgegroeid tot ‘Theetuin aan de Lauwers’ waar ik vanuit huis catering, feesten, en natuurlijk high-tea’s verzorg en organiseer.

Op onze locatie aan de Oosterboeren 10 in Gerkesklooster is in 2019 een aanbouw aan de woning gemaakt, welke volledig is ingericht voor het houden van feesten & partijen. De informele huiselijke sfeer en onbevangenheid geeft de juiste omschrijving van onze accommodatie.

Denk bij het houden van feesten aan verjaardagen, jubileums, babyshowers en natuurlijk alle andere redenen om er een feestelijke middag of avond van te maken. Samen met u maken we een menu van diverse maaltijden, rekening houdend met eventuele allergieën en diëten.

Naast het organiseren van feesten, verzorgen wij ook de catering van een lunch of diner. En kunnen wij u ook voorzien van heerlijke hapjes en lekkernijen.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem contact met mij op via 0512-351520 of info@aandelauwers.nl.